Alvear Palace Hotel – Argentinië

Alvear Palace Hotel - Argentinië
Eén van onze topaanbevelingen in Buenos Aires.
Alvear Palace Hotel ligt in het hart van de chique wijk Recoleta en biedt luxe accommodatie met een stijlvolle en luxe inrichting. Het beschikt over een spa, een modern fitnesscentrum en 2 charmante restaurants. Het Museum voor Schone Kunsten ligt op slechts 150 meter afstand en de begraafplaats van Recoleta ligt op 200 meter afstand. Het hotel is lid van de keten ‘The Leading Hotels of the World.’

ACCOMMODATIE

Het hotel heeft 80 kamers en 120 suites. Iedere kamer is luxueus gedecoreerd waarbij zelfs aan het kleinste detail aandacht is geschonken: antiek Louis XI meubilair, Egyptisch linnen en verzorgingsproducten van Hermès de Paris. Een persoonlijke butlerservice is voor alle kamers en suites mogelijk. Enkele suites hebben de beschikking over een jacuzzi. De suites zijn allemaal voorzien van extra slaapkamers en een grote woonkamer.

FACILITEITEN

L’ Orangerie Restaurant is de traditionele plaats om te dineren en te genieten van een klassieke ‘Alvear Tea’. In Restaurant La Bourgogne kunt u genieten van voortreffelijke gerechten uit de Franse en Internationale keuken. In de kelder gaat het Franse thema verder in de gezellige ‘La Cave’. In het hotel kunt u tevens gebruik maken van een binnenzwembad, sauna en moderne fitnessapparatuur. De 24-uursreceptie kan een pendeldienst voor u reserveren. Luchthaven Jorge Newbery ligt op 3 km afstand en de internationale luchthaven Ezeiza ligt ongeveer 32 km verderop. Alvear Palace Hotel ligt op 2 km van de Obelisk.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Alvear Palace Hotel - Argentinië, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin