Amanusa Resort – Bali

Amanusa Resort - Bali
Gelegen op de kliffen boven Nusa Dua, met een brede kijk over de oceaan, vormt dit hotel een prima uitvalsbasis om Bali te verkennen. Het resort is omringd door de Bali Golf & Country Club. Er zijn dagelijks meerdere shuttle diensten naar het nabijgelegen strand en naar de golf course. De par-72 golf course is ontworpen door Robin Nelson en Rodney Wright en wordt gekarakteriseerd door kreekjes, ravijnen en watervallen.

ACCOMMODATIE

Het resort heeft 35 vrijstaande villa’s die met elkaar zijn verbonden door wandelpaden. Deze wandelpaden komen uit bij een ruime, open lobby. Iedere suite is toegankelijk via een eigen private binnenplaats en is onderverdeeld in vier aparte ruimtes: een grote slaapkamer, een badkamer met een verzonken bad en een privé-balkon waarop een ligbed is geplaatst. Iedere slaapkamer heeft een kingsize bed, een televisie, een audiosysteem en een eenvoudige eettafel. Acht suites hebben hun eigen zwembad. Gasten kunnen kiezen uit drie verschillende uitzichten: de golfbaan, het Nusa Dua schiereiland of de Indische Oceaan.

FACILITEITEN

Vanuit het grote zwembad kijken gasten direct uit over de Indische Oceaan. Er zijn twee restaurants die ook uitkijken over de zee en een leuke cocktailbar. Het Amanusa heeft een spa en twee tennisbanen. Er is ook een strandclub waar diverse watersporten te beoefenen zijn. Op het strand worden regelmatig barbecues gehouden. Een aanrader is het ontbijt bij zonsopgang, dat tevens op het strand wordt georganiseerd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Amanusa Resort - Bali, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin