ANA InterContinental Manza Beach Resort – Japan

ANA InterContinental Manza Beach Resort - Japan
Dit is het mooiste hotel van Okinawa en ligt net buiten Manzamo. De ingang wordt verlicht door natuurlijke lichtinval terwijl een heerlijke zeewind de lucht koelt. Dit schitterende hotel, op korte afstand gelegen van mooie zandstranden, staat wereldwijd bekend om de geweldige restaurants die in het hotel zijn ondergebracht.

Accommodaties
Het hotel heeft 399 comfortabele kamers die zijn voorzien van een modern interieur. De kamers hebben airconditioning en een balkon. Verder beschikken ze over een flatscreen-tv, een dvd-speler, een kluisje, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten.

Faciliteiten
De 6 restaurants en 2 barlounges van het resort zijn gespecialiseerd in maaltijden die variëren van grillgerechten tot Japanse schotels. Restaurant Aqua Belle serveert internationale buffet- en à-la-cartegerechten. U kunt bij het ANA Manza Beach diverse activiteiten in en rond het water ondernemen, zoals snorkelen, duiken en wandelen. Het resort heeft een midgetgolfbaan en winkels. Er worden fietsen, kano’s en jetski’s verhuurd. Het ANA InterContinental Manza Beach Resort ligt op 45 minuten rijden van kasteel Shuri en op 1 uur rijden van het Churaumi Aquarium en de luchthaven Naha. Luxe, rechtstreekse bussen van/naar de luchthaven zijn tegen een toeslag beschikbaar.

Kamer boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
ANA InterContinental Manza Beach Resort - Japan, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *