Café Cultura Hotel – Ecuador

Café Cultura Hotel - Ecuador
Café Cultura is een heerlijke mix van Engelse traditie gelegen in het centrum van de binnenstad van Quito. Het hotel heeft een vier jaar durende restauratie achter de rug waarbij speciaal rekening werd gehouden om de unieke karakteristieken van het originele interieur intact te houden. Het huis is omzoomd door een schitterende tuin waarin hotelgasten afgezonderd kunnen relaxen. Het Boutique Hotel Café Cultura is uitgerust met een verscheidenheid aan bordspellen, een bibliotheek, functionele open haarden in de gemeenschappelijke ruimtes en een patio met tuinmeubilair.

ACCOMMODATIE

De 26 kamers worden gekenmerkt door een individueel ontwerp waarbij rekening is gehouden met de stijl van het huis en zijn voorzien van een luxe badkamer. Enkele kamers zijn uitgerust met een eigen open haard terwijl andere kamers de beschikking hebben over verzonken bad. Alle kamers zijn ingericht in een combinatie van Engelse traditie en moderne trends, en voorzien van gratis gefilterd water en een eigen badkamer.

FACILITEITEN

Het Café-bistro biedt een dagelijks menu met internationale en vegetarische gerechten. Vers gebakken brood, huisgemaakte jam en heerlijke pasteitjes zullen ongetwijfeld een verpletterende indruk bij de bezoeker achterlaten. Besluit de avond in de grote bibliotheek met een glas wijn voor de open haard.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Café Cultura Hotel - Ecuador, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin