Belmond Copacabana Palace – Brazilië

Belmond Copacabana Palace - Brazilië
Het elegante 5-sterrenhotel Belmond Copacabana Palace aan het Copacabana-strand in Rio de Janeiro biedt luxe kamers met een marmeren badkamer en een panoramisch uitzicht over de oceaan. Het hotel beschikt over een wellness-spa en 3 gastronomische restaurants. Het Copacabana Palace Hotel heeft een uitgebreid metamorfose traject ondergaan dat ervoor moest zorgen dat het hotel bij de tophotels van Zuid-Amerika bleef horen. Het hotel is gelegen tegenover het beroemde Copacabana strand en is op korte afstand gelegen van het beroemde Christusbeeld.

ACCOMMODATIE

Het hotel telt 225 kamers en suites waarvan er 147 gevestigd zijn in het hoofdgebouw en 78 suites gevestigd zijn in het bijgebouw. De kamers kijken uit of op de zee of op Copacabana Avenue en zijn voorzien van airconditioning, kabeltelevisie en directe telefoonlijnen. De executive kamers en suites op de vijfde verdieping kunnen gebruik maken van exclusieve faciliteiten. De penthouse suites zijn voorzien van schitterende kunstwerken, exotisch karpet en Frans linnen.

FACILITEITEN

In het hotel zijn twee van Rio’s beste restaurants gevestigd: het Hotel Cipriani Restaurant dat Italiaanse gerechten serveert en het Pergula Restaurant dat is gelegen bij het zwembad. Het halfolympische zwembad behoort zonder twijfel tot de beste in Rio. Op het dak van het hotel is een tennisbaan aangelegd. Het hotel is recentelijk voorzien van een nieuw fitness- en schoonheidscentrum.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Belmond Copacabana Palace - Brazilië, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin