Country Club Hotel – Peru

Country Club Hotel - Peru
Het Country Club Lima Hotel is gelegen in het exclusieve woondistrict van San Isidro. Dit unieke en luxueus gemeubileerde hotel staat vandaag de dag wereldwijd bekend om haar traditionele en verfijnde keuken. Deze 5-sterren Country Club is een luxe hotel in een Engels herenhuis uit 1927, op 5 km van Miraflores. Het biedt toegang tot de Golf Club van Lima en een restaurant met glas-in-lood-ramen.

ACCOMMODATIE
Het hotel heeft de beschikking over 75 gracieuze kamers en suites en die zijn gedecoreerd met een mix van klassieke en Peruaanse koloniale kunstwerken die zijn geleend van het Osma Museum. De kamers zijn uitgerust met een mini bar, kabeltelevisie, airconditioning, telefoon. Pronkstuk van iedere kamer is de totaal in marmer uitgevoerde badkamer.

FACILITEITEN
Geniet van de wijde variëteit aan nationale en internationale gerechten en de excellente service in het Perroquet Gourmet Restaurant. De ‘English Bar’ maakt aanspraak op de titel van de beste Pisco Sour van de stad. Los Vitrales is de ideale plek voor een ‘high tea’. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van het fitnesscentrum, zwembad, sauna en schoonheidssalon. Tevens is er toegang tot de oudste en meest exclusieve golfbaan van Lima.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Country Club Hotel - Peru, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin