Club Med Djerba la Douce – Tunesië

Club Med Djerba la Douce - Tunesië
Het resort Djerba la Douce is gelegen op het eiland Djerba in Tunesië. Djerba is het grootste eiland voor de kust van Tunesië en is verbonden door middel van een 7km lange dam met het vasteland. U kunt ervoor kiezen om heerlijk op het strand te relaxen of u kunt ook watersport beoefenen of u kunt op kamelen door het woestijn heen rijden. Tijdens uw verblijf kunt u ook een keuze maken voor Hotel Aziza en Hotel Calypso. Zowel het Resort Djerba la Douce en Hotel Aziza en Hotel Calypso zijn aan de binnen kant hetzelfde ingericht in Tunesische stijl.

Accommodatie
Djerba la Douce de kamers zijn verdeeld over twee hotels Hotel Aziza en Hotel Calypso ook heeft het resort bungalows. De 327 bungalows hebben een verdieping en zijn volgens de typische bouwstijl van het eiland Djerba gebouwd. De bungalows zijn om ringt door terrassen. Hotel Aziza is een gebouw van twee verdiepingen zonder lift en telt 120 kamers met zicht op tuin, strand of zee. Hotel Calypso is volledig gerenoveerd en ook dit hotel heeft twee verdiepingen en telt 179 kamers met zeezicht.

Faciliteiten
De kamers zijn allemaal ingericht met airconditioning een doucheruimte, Europese elektriciteitsstekkers, haardroger, kluisjes, minibar, strijkgerei, telefoon, waterkoker en televisie. Bij aankomst in het resort ontvangt u een welkomstpakket uw bagage wordt van en naar de kamer gebracht ook kunt u gebruik maken van de kledingservice (stomen met toeslag).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Post Author: admin