Elounda Beach Hotel – Kreta

Elounda Beach Hotel - Kreta
Het Elounda Beach Hotel op Kreta  deelt vele prijzen met het zusterhotel Elounda Bay Palace. Dit luxueuze hotel in Kretenzer stijl ligt op een stuk grond van 16 hectare en heeft twee privé-stranden in de Baai van Mirabello. Het hotel is informeel maar zeer elegant. De service, het eten, de gastvrijheid, de accommodatie en de faciliteiten zorgen er voor dat dit hotel tot de beste van de wereld behoort.

Accommodatie
Het hotel heeft 258 kamers en suites. Bent u op zoek naar totale luxe, dan kunt u kiezen voor één van de 2 Royal Suites of de Imperial Suite. De diverse kamers hebben airconditioning, marmeren badkamers, satelliet TV, balkon of terras en tuin- of zeezicht standaard. De bungalows aan de zeezijde en de suites hebben een eigen privé-vlonder met directe toegang tot de zee. Privé-residenties hebben hun eigen zwembad en tot aan drie kamers en zijn uitermate geschikt voor een droomreis met het hele gezin.

Faciliteiten
Er zijn zes restaurants met diverse internationale keukens, van lokale gerechten tot Polynesisch en sushi. Verder zijn er drie bars, waaronder de Veghera Jetty Bar, die midden in de zee ligt. Het hotel biedt een buitenzwembad, tennisbanen, minigolf, diverse watersporten, een beauty- en fitnesscentrum, autohuur, bootverhuur en een limo- en helikopterservice. Voor de kinderen is er een speeltuin en een speciaal kinderprogramma onder toezicht van professionals.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Elounda Beach Hotel - Kreta, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *