Galley Bay Resort & Spa – Antigua

Galley Bay Resort & Spa - Antigua
Dit Caribische paradijs op Antigua biedt ongekende elegantie. De schitterende locatie, de eerste klas accommodaties, het perfecte eten en de geweldige atmosfeer maakt het Galley Bay Resort & Spa op Antigua tot een topper in het Caribische gebied. Het resort heeft een totale oppervlakte van 160.000m2 en is gelegen tussen tropische tuinen. Galley Bay wordt begrensd door een lagune en een vogelreservaat aan de ene kant en door wit zandstrand aan de andere kant. Galley Bay biedt ook een intieme atmosfeer en adembenemende uitzichten op het turkooizen water van de baai waar het resort naar vernoemd is. Dit exclusieve resort is zuiver Caribisch, een perfecte keuze voor de scherpzinnige gast die weg wil uit de drukte van de grote stad.

Accommodaties
De verfijnde kamers bieden luxueuze voordelen en zijn tot in detail op orde gebracht. Elke kamer heeft zijn eigen relaxte, vredige en mooie omgeving. Op ongeveer 70 meter afstand van het strand, in de buurt van het vogelreservaat, bevinden zich de unieke Gauguin bungalows. Deze met riet bedakte huisje hebben twee kamers, een om in te slapen en de ander wordt gebruikt als badkamer. De kamers zijn met elkaar verbonden door middel van een overdekte patio. De modernere Beach Front kamers bieden meer comfort en stellen de gast in staat om met één vanuit de kamer op het strand te stappen.

Faciliteiten
Een all-inclusive verblijf in dit hotel omvat een accommodatie met airconditioning, alle maaltijden met a la carte dineren, binnen- en buitenlandse likeuren, tropische cocktails en wijn. Gasten mogen ook gebruik maken van het privé-strand en diverse watersporten beoefenen zoals snorkelen, zeilen, duiken en windsurfen. In het Sea Grape restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd uit de Creoolse en Euro-Caribische keuken. Bij het strandrestaurant kunnen gasten terecht voor heerlijke grillgerechten. Gauguin biedt private dining bij kaarslicht voor 2 personen in een cabana. Een wekelijkse Caribische barbecue met live staal-drum muziek wordt aangeboden bij het Sea Grape. Ismay’s Restaurant & Bar biedt lokale gerechten van het eiland.

Kamer boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
Galley Bay Resort & Spa - Antigua, 7.2 out of 10 based on 5 ratings

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *