Grand Velas Los Cabos – Mexico

Grand Velas Los Cabos - MexicoHet nieuwe Grand Velas Los Cabos op het Baja-schiereiland van Mexico is het vijfde hotel van Velas Resorts. Dit super de luxe resort is gelegen tussen Cabo San Lucas en San Jose del Cabo aan het strand. Het biedt gasten ongekende all-inclusive voorzieningen en faciliteiten met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Het gebogen, halve maanontwerp van het hotel, is een echte blikvanger. Het ligt op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven Los Cabos.

Grand Velas Los Cabos - MexicoAlle 304 suites hebben oceaanzicht en zijn voorzien van prive terrassen en sommige hebben een eigen zwembad!  De duplex wellness suites hebben wellness voorzieningen. Grand Velas Los Cabos beschikt over vijf gastronomische restaurants met een uitgebreide drankkaart en exclusieve wijnen. De personeelsverhouding van 3 tot 1 zorgt ervoor dat het u als gast aan niks zal ontbreken. Er is een Technogym Fitness Center met persoonlijke trainers, aparte tieners en kinderclub faciliteiten en activiteiten programma’s en 24-uurs persoonlijke conciërgeservice.

Grand Velas Los Cabos - MexicoMaar vooral de wellness faciliteiten zijn super de luxe. De Se Spa in Grand Velas Los Cabos is verdeeld over twee niveaus en beslaat een indrukwekkende 35.000 vierkante meter. De nieuwste technologie en wellness producten zijn beschikbaar en er zijn 16 ruime behandelkamers, waaronder een Selectie behandelkamers met direct uitzicht op de oceaan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Grand Velas Los Cabos - Mexico, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Post Author: admin