Halekulani Hotel – Hawai

Halekulani Hotel - Hawai
Het Halekulani Hotel is een luxueus resort dat is gelegen op het schitterende eiland Oahu, Hawai. Het is gelegen op een schitterend stuk strand dat onderdeel uitmaakt van het Waikiki strand. Halekulani ligt op loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Honolulu. Het hotel staat bekend om haar schitterende zwembad. In dit zwembad is namelijk een mozaïek aangebracht in de vorm van een orchidee dat bestaat uit 1,5 miljoen stukjes glas.

Accommodaties
Halekulani biedt 412 kamers en 43 suites. Alle kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en bij de inrichting is allen gebruik gemaakt van de beste meubels en stoffen. De suites varieren in oppervlakte van 67m2 tot 378m2. De grootste suites hebben een schitterende badkamer met gouden accenten.

Faciliteiten
De drie restaurants in het hotel, House Without a Key, La Mer en Orchids, hebben stuk voor stuk een geweldige reputatie. In de spa bevinden zich 7 relax suites, sauna’s, stoomdouches en een buitengebied waar gasten kunnen relaxen. De gasten kunnen onbeperkt deelnemen aan tal van watersporten waaronder duiken, snorkelen en zeilen.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Halekulani Hotel - Hawai, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *