Hotel Danieli Venetië – Italië

Hotel Danieli Venetië - Italië
Hotel Danieli is ontworpen in 14de-eeuwse stijl om aan de wensen van de Europese reizigers te voldoen. Dit bekroonde Luxury Collection Hotel bestaat uit 3 aparte gebouwen die dateren uit de 14e, 19e en 20e eeuw en zijn verbonden door overdekte bruggen. In slechts 2 minuten loopt u naar de dichtstbijzijnde halte van de waterbus. Hotel Danieli is een meesterlijk gerestaureerd paleis, volledig passend bij de stijl en romantiek van Venetië. Dit Venetiaanse gotische gebouw, met roze marmer, glas-in-lood, bladgouden pilaren, Murenoglazen kroonluchters en antiek, ligt op slechts enkele stappen van het Piazza San Marco en bezienswaardigheden als de Basiliek, het Dogenpaleis en de Brug der Zuchten.

Accommodatie
Dit hotel heeft 233 luxe kamers en suites. Elke kamer beschikt over airconditioning, satellite TV, telefoon en een minibar. Met een stijlvol decor en comfortabele meubelen verwijst iedere kamer in Hotel Danieli aan de warmte en het rijke culturele erfgoed van Venetië.

Faciliteiten
la Terrazz, het restaurant op de bovenste verdieping van Hotel Danieli, serveert verrukkelijke Mediterrane en regionale gerechten die uitstekend aansluiten bij het adembenemende panorama over het Canal Grande. Een drankje of een klein gerechtje kan ook worden genuttigd in de Dandolo pianobar. In de omgeving vindt u golfbanen, tennisbanen, zwembaden en stranden. Hotel Danieli is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, cultuur en eten.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hotel Danieli Venetië - Italië, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *