Hotel Four Seasons Punta Mita – Mexico

Hotel Four Seasons Punta Mita - Mexico
Het Hotel Four Seasons Punta Mita – Mexico is gelegen op een schitterende plek op 26 kilometer afstand van Puerto Vallarta. Het is gelegen op een idyllische landengte en is omringd door witte zandstranden en de turkooizen oceaan. Een verblijf in dit hotel is echt genieten van zon, zee en strand. En natuurlijk van alle luxe en service van wereldklasse!

ACCOMMODATIE
|Het Four Seasons Resort Punta Mita heeft 140 kamers, inclusief 26 suites, en hebben bijna allemaal een uitzicht over de schitterende oceaan. Alle kamers zijn uitzonderlijk ruim en zijn voorzien van een ruime woonkamer en een balkon. De kamers zijn voorzien van schitterend meubilair en zijn tevens uitgerust met een dompelbad.

FACILITEITEN
In het restaurant Aramara kunt u genieten van een mix van Latijns-Amerikaanse en Aziatische gerechten en culinaire stijlen. De restaurants ‘Ketsi’ en ‘Tail of the Whale’ zijn bekwaam in de Internationale keuken. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de Spa, de zwembaden, tennisbanen, watersporten, golfbaan en fitnesscentrum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Hotel Four Seasons Punta Mita - Mexico, 9.7 out of 10 based on 3 ratings

Post Author: admin