Hotel Gritti Palace Venetië – Italië

Hotel Gritti Palace Venetië - Italië
Het Hotel Gritti Palace kijkt uit over het Canal Grande, een adembenemend uitzicht over Venetië. Het 16de-eeuwse voormalige Paleis van de Dogen van Gritti is nu één van de meest gevierde hotels ter wereld. Het ideaal gelegen hotel trekt altijd beroemde gasten aan met de luxe kamers en de service. Het hotel ligt naast het Piazza San Marco en op loopafstand van alle culturele bezienswaardigheden van Venetië.

Accommodatie
Alle 85 kamers en 6 suites zijn individueel ontworpen en ingericht in traditionele Venetiaanse stijl. De kamers zijn voorzien van alle luxe en de sfeer wordt gecreëerd door kostbare decoraties en prachtige antieke meubelen. Iedere kamer beschikt over centrale verwarming, airconditioning, TV, telefoon, een minibar, een bureau en een grote badkamer. Aaneengesloten kamers en kamers met uitzicht over het Canal Grande zijn op aanvraag mogelijk.

Faciliteiten
Het Club del Doge restaurant en Bar Longhi bieden culinaire meesterwerken. Verse lokale ingrediënten en Venetiaanse traditie uitgewerkt in de beroemde recepten van de chef. Tijdens de zomermaanden opent het restaurant de deuren en kan er op het terras worden gegeten met een fraai uitzicht over het kanaal en de stad. Het hotel beschikt over een massage- en beautysalon. Golfbaan, tennisbaan en zwembad zijn allemaal in de nabije omgeving te vinden.

Droomvakantie boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hotel Gritti Palace Venetië - Italië, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *