Hotel Huis Ten Bosch Europe – Japan

Hotel Huis Ten Bosch Europe - Japan
Huis Ten Bosch Hotel Europe is een Hollandse stad in Kyushu, Japan. Ervaar de Romantiek van Europa. Wandel langs de kanalen en de 17de-eeuwse Hollandse huizen. In deze stad zijn meerdere hotels gevestigd maar het vlaggenschip is het beroemde Hotel Europa, een bijna exacte kopie van het Hotel de l ‘Europe zoals dat tegenwoordig in Amsterdam te bezoeken is. Gasten kunnen zowel per taxi als per rondvaartboot arriveren.

Accommodaties

Hotel Europa heeft 329 kamers inclusief 20 suites. Daarnaast biedt het hotel conferentiefaciliteiten en heeft het enkele toprestaurants in de geledingen. Breng een bezoek aan restaurant De Admiraal voor het allerbeste uit de Franse en continentale Europese keuken.  Hotel Europe biedt tevens banketfaciliteiten aan in de 700 m2 grote Rembrandtzaal. De kamers van Huis Ten Bosch Hotel Europe hebben een comfortabele zithoek en zijn ingericht met houten meubels in Europese stijl. Verder zijn ze voorzien van satelliet-tv en warme thee.

Faciliteiten

Na een enerverende dag in Huis Ten Bosch kunnen gasten bijkomen in het Wellness Center. Gelegen in een bosrijke omgeving biedt dit centrum een zwembad, jacuzzi en twee sauna’s. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 18 holes golfbaan die is ontworpen door Jack Nicklaus. De country club van de golfbaan is een replica van een Hollands kasteel. Restaurant De Admiraal kijkt uit op de gracht en serveert vis, schaal- en schelpdieren en Franse favorieten in een elegante ambiance. Teppanyaki en andere Japanse gerechten zijn verkrijgbaar bij Ebisuza en Kissuitei. U kunt genieten van thee in de Anchor’s Lounge en van cocktails in Scheherazade. Bij een verblijf van 2 nachten of langer worden er maaltijdcheques aangeboden.

Kamer boeken
Bij Booking.com kunt u nu direct een kamer boeken. Bekijk de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hotel Huis Ten Bosch Europe - Japan, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *