Hotel Lux Grand Gaube – Mauritius

Hotel Lux Grand Gaube
Het Hotel Lux Grand Gaube ligt aan de noordkust van Mauritius en wordt omringd door drie stranden. Het luxe resort is een ideaal verblijf voor strandvakanties met het hele gezin. Voor de kinderen zijn er genoeg te doen, ze kunnen zich namelijk vermaken in een miniclub voor kids, in de bioscoop of de speelkamer, maar het strand is ook kindvriendelijk. Zwemmen kan in één van de twee zwembaden of in het blauwe oceaan.

Accommodatie
Het Hotel Lux Grand Gaube telt 198 kamers, de sfeervolle kamers zijn, superior, deluxe, suites en villa’s. Deze kamers liggen verspreid in de tuin en aan het strand. In elk kamer kunnen maximaal 2 volwassenen en 1 kind. De kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, wifi en er is een kluis aanwezig. Vanaf uw balkon/terras heeft u een prachtige zicht op de oceaan.

Hotel_Lux_Grand_Gaube_Mauritius
Faciliteiten

Voor een ideale vakantie kunnen kinderen tussen drie en elf jaar zich vermaken in het mini kids club van het hotel. Ze bouwen zandkastelen op het strand of spelen in de tuin terwijl u heerlijk kunt gaan ontspannen van de spa en wellness wat het luxe resort u te bieden heeft. Na een ontspannende massage kunt u bijkomen in de spa tuin, u bent dan heerlijk omringt door het groene omgeving. Bent u toch iets meer van het avontuur dan biedt het hotel veel gratis faciliteiten voor de sportliefhebber. Van strandvolleybal tot tennissen. Kajakken, zeilen en zelfs waterskiën kunt u ook gratis beoefenen. Duiktochten zijn te regelen via het duikcentrum in het resort. Al met al is Hotel Lux Grand Gaube ideaal voor vakanties!

Kamer boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hotel Lux Grand Gaube - Mauritius, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin