Hotel Maya Ubud Resort & Spa – Bali

Hotel Maya Ubud Resort & Spa - Bali
Hotel Maya Ubud Resort & Spa is te vinden op Bali en is een trendy resort met schitterende ligging en complete uitrusting. Het resort heeft betoverende zwembaden en prachtige villa’s met buitendouche en privézwembad. Laat je lichaam en geest hier volkomen tot rust komen! Voor stelletjes en gezinnen met kinderen is het echt de hemel op aarde.

Hotel Maya Ubud Resort & Spa - BaliHotel Maya Ubud Resort & Spa heeft 108 superiorkamers, villa’s en poolvilla’s en natuurlijk is er wifi in het hele hotel. Verder is er een leesruimte met bibliotheek en zijn er schitterende tuinen. U leeft als het ware in de jungle! Er zijn 2 zwembaden met voldoende luxe ligbedden, matrasjes, parasols en handdoeken aan het zwembad ontbreken natuurlijk niet. Eigenlijk ontbreekt het u aan helemaal niks!

Hotel Maya Ubud Resort & Spa - BaliOp het gebied van Sport & ontspanning is er van alles te doen. Van yoga en pilates tot meditatie en natuurwandelingen. Maar u kunt er ook heerlijke massages krijgen en talloze schoonheidsbehandelingen. U zult zich echt herboren voelen!

Het Eten & Drinken is prima geregeld in Hotel Maya Ubud Resort & Spa – Bali. Zo is er een super de luxe buffetrestaurant en zijn er 3 à-la-carterestaurants met terras: oosters, internationaal, spa keuken. Ook is er een luxe lobbybar waar de lekkerste cocktails worden gemaakt. Je kunt verblijven op basis van Logies + ontbijt en Halfpension.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Post Author: admin