Hotel Palmeraie Palace – Marrakech

Hotel Palmeraie Palace - Marrakech
Een vakantie naar Hotel Palmeraie Palace in Marrakech, Marokko, is genieten in Arabische sferen. U kunt hier heerlijk wegdromen tussen de palmbomen en genieten van absolute luxe en service van wereldklasse. In het Palmeraie Golf Palace zijn Arabische en Moorse architectuur met elkaar gecombineerd. Het heeft een wellnesscentrum van 5000 m² met een overdekt zwembad, een hamam, een sauna, een bubbelbad, een fitnesscentrum en een kapsalon. Het hotel beschikt over 2 luxe zwembaden, een hamam, Engelse tuinen en gratis ontbijtbuffet. De 2 restaurants naast het zwembad serveren traditionele en internationale gerechten. Bij het hotel kunt u massagebehandelingen en huurauto’s of fiets regelen.

Accommodatie
La Palmeraie telt 8 restaurants waar een assortiment van traditionele en internationale gerechten geserveerd worden. De ruime kamers zijn voorzien van hoge kwaliteit textiel en een eigen balkon met uitzicht op het zwembad, de golfbaan of het Atlasgebergte. In het Palmeraie Golf Palace zijn Arabische en Moorse architectuur met elkaar gecombineerd.

Faciliteiten
De faciliteiten van Hotel Palmeraie Palace zijn van hoog niveau. Het hotel heeft 8 restaurants waar een assortiment van traditionele en internationale gerechten geserveerd wordt, van Marokkaanse gastronomie tot uitmuntende Italiaanse en Aziatische gerechten. Er zijn ook buffetten en snacks bij het zwembad. Alle gasten krijgen bij aankomst van het Palmeraie Golf Palace een thee ter verwelkoming. Er is een gratis pendeldienst naar het centrum; de toegang tot het fitnesscentrum is eveneens gratis. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen kunnen zich de hele dag vermaken in de Mini Club met diverse activiteiten.

Kamer boeken?
Bij Booking.com kunt u nu een kamer boeken. Bekijk alle aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Post Author: admin