Pangkor Laut Resort – Maleisië

Pangkor Laut Resort - Maleisië
Het Pangkor Laut Resort is gelegen op een klein eilandje voor de westkust van Maleisië. De omgeving van dit resort wordt bepaald door weelderige jungle en een fantastisch strand. Het hele resort is gebouwd in authentiek Maleisische stijl en buitengewoon ruim van opzet, zodat privacy overal gegarandeerd is. Aan alles is gedacht, zelfs aan de kleinste details. In dit resort kunnen helemaal afgesloten van de buitenwereld vertoeven.

ACCOMMODATIE

Er zijn 148 villa’s op het eiland die zijn gebouwd boven het water, op het strand en in de jungle. De villa’s grenzen aan de Royal Bay en de Coral Bay. De villa’s die gebouwd zijn op palen boven het water zijn groter dan die op het strand en in de jungle. Pangkor Laut biedt ook spa villa’s die exclusief zijn voor personen ouder dan 16 jaar en het grootste en luxueuste zijn. Het resort biedt een geweldige service en doet er alles aan om een droomwereld te creëren. Mede daarom is er in het hele resort geen televisie te vinden.

FACILITEITEN

Pangkor Laut heeft twee zwembaden, een Jacuzzi, drie tennisbanen en twee squashbanen. Op het hoofdstrand, Emerald Bay geheten, kunnen gasten relaxen en zonnen op het witte zandstrand. Het resort heeft een geweldig spa resort dat zich uitstrekt over 16.000m2 en zowel binnen- als buitenbehandelingen biedt. Er zijn drie restaurants maar het is ook mogelijk om te dineren op het strand of tijdens een cruise op de Andaman Zee.

Kamer boeken
Bij Booking.com kunt u nu direct een kamer boeken. Bekijk de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Pangkor Laut Resort - Maleisië, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

Post Author: admin