Raffles Grand Hotel d’Angkor – Cambodja

Raffles Grand Hotel d'Angkor - Cambodja
Meer dan 75 jaar is een bezoek aan de oude Angkor tempels synoniem geweest met een verblijf in het Raffles Grand Hotel d’Angkor. Het hotel is recentelijk gerestaureerd en de vernieuwde elegantie en moderniteit completeren het mysterie en de grootsheid van Angkor als nooit tevoren. Het hotel ligt op slechts acht kilometer afstand van de beroemde Angkor tempels.

ACCOMMODATIE
Het Raffles Grand Hotel d’Angkor heeft 131 kamers en suites. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met art deco meubels en Cambodjaanse kunstobjecten. Deze reflecteren de architecturale stijl. Standaard bij een kamer inbegrepen is een tweedaagse schoonmaakronde, kluis, haardroger, satelliettelevisie, minibar en ontbijtservice.

FACILITEITEN
Gasten kunnen dineren of iets drinken in een van de 8 restaurants en bars. In restaurant The Performance House kan dagelijks worden genoten van een heerlijk buffet met Aziatische en lokale specialiteiten. Tijdens het diner worden gasten vermaakt met culturele Cambodjaanse optredens. In de bibliotheek kunnen gasten een nostalgische verzameling Cambodjaanse artefacten bewonderen. In de moderne Amrita spa bevinden zich onder neer een sauna, jacuzzi en een stoombad. Er is ook een groot zwembad en een apart kinderbad.

Kamer boeken
Bij Booking.com kunt u nu direct een kamer boeken. Bekijk de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Raffles Grand Hotel d'Angkor - Cambodja, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin