Ritz-Carlton Millenia Hotel – Singapore

Ritz-Carlton Millenia Hotel - Singapore
Het Ritz-Carlon Millenia Hotel in Singapore is een modern en modieus hotel, gelegen in het midden van de haven, en biedt een geweldig uitzicht over de haven en de stad SIngapore. Het hotel is ontworpen door architect Kevin Roche, winnaar van de Pritzker-rpijs. Het hotel heeft een collectie van meer dan 4200 moderne kunstwerken. Pronkstukken zijn de werken van Andy Warhol en Frank Stella. Het 32 etages tellende hotel is gelegen in het hart van een opkomende zaken- en uitgaanscentrum.

ACCOMMODATIE

Alle 608 kamers hebben een onbelemmerd uitzicht op de skyline van Singapore of op het havengebied. De standaardkamers hebben een oppervlakte tot 60m2 en zijn daarmee 25 procent groter dan de standaardkamers in andere luxe Singapore hotels in Singapore. De badkamers zijn geplaatst aan de zijkant zodat gasten vanuit de badkamer een schitterend uitzicht hebben. Het moderne, stijlvolle decor wordt verzacht door gebruik te maken van een lichthouten verflaag en geweven Tibetaanse vloerkleden.

FACILITEITEN

Het Ritz Carlton heft drie restaurants waaronder een Chinees en een visrestaurant. In het dagelijks geopende Greenhouse restaurant kunnen gasten kiezen uit verschillende gerechten waarin Italiaanse en Aziatische invloeden zichtbaar zijn. In de Chihuly Lounge kunnen gasten even bijkomen. De Chihuly Lounge biedt een traditionele Engelse ‘high tea’. Magnifieke kroonluchters en handgeweven tapijten geven deze lounge de juiste uitstraling. Gasten kunnen tevens gebruiken maken van een schitterende buitenzwembad en een modern fitnesscentrum.

Kamer boeken
Bij Booking.com kunt u nu direct een kamer boeken. Bekijk de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Ritz-Carlton Millenia Hotel - Singapore, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin