Sandy Lane Hotel – Barbados

Sandy Lane Hotel - Barbados
Vanaf het moment dat de eerste gasten werden verwelkomd in 1961, wordt Sandy Lane beschouwd als het beste adres in het Caribisch gebied. Recentelijk heeft het hotel een drie jaar durend renovatieproject met succes afgerond. Sandy Lane Hotel en Golf Club werd heropend en in no-time zat het hotel volgeboekt. Vandaag de dag behoort Sandy Lane tot de luxueuste hotels van het Caribische gebied.

Accommodaties
Sandy Lane biedt 112 luxueuze kamers en suites die uitzicht hebben op de oceaan of op de tropische tuin. Alle kamers zijn uitgerust me airconditioning en breedbeeld plasmaschermen, DVD/CD spelers en satelliettelevisie. Ruime, marmeren badkamers bevatten speciaal ontworpen verwarmde spiegels en douche cabines. Daarnaast zijn de kamers voorzien van alle denkbare gemakken, van kluis tot minibar.

Faciliteiten
Drie restaurants en vier bars dragen zorg voor heerlijke gerechten en cocktails. Zo kunnen gasten genieten van de Franse keuken in restaurant L’Acajou. Liefhebbers van eenvoudige grillgerechten kunnen aanschuiven bij Bajan Blue. De spa, die echt van wereldklasse is, heeft drie aparte cabines waar VIP behandelingen worden gegeven. Andere faciliteiten zijn het fantastische strand, het grote zwembad en de mogelijkheden tot het beoefenen van diverse watersporten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Sandy Lane Hotel - Barbados, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *