Sinai Bay Club Med – Egypte

Sinai Bay Club Med - Egypte
Sinai Bay is een luxe resort in Taba Heights. Dit luxe resort ligt op één van de mooiste dorpen op een unieke locatie. Sinai Bay is een privébaai en is gescheiden van andere hotels in Taba Heights door een hoge rots in zee. Het privé strand ligt aan de mooiste snorkelplek in het koraalrif. De temperaturen zijn het hele jaar door aangenaam. Tijdens uw verblijf in Sinai Bay krijgt u een unieke ervaring om tijdens de all inclusive de omgeving van Taba te ontdekken.
Taba heeft een eigen jachthaven en golfbaan en grenst aan Israël, Jordanië en Egypte.

Accommodatie
Sinai Bay beschikt over 369 kamers en zijn verdeeld over okerkleurige bungalows van één verdieping, rondom de oriëntaalse tuinen. U kunt kiezen uit de volgende accommodaties: Suite Zone 5T, Club en Deluxe. Alle drie de kamers beschikken over Airconditioning, Badkamer met Doucheruimte een Europese elektriciteitsstekker/220 Volt Haardroger, Kluisjes, MP3- Speler, Minibar, Strijkbenodigdheden, Telefoon, Televisie en een waterkoker. En een prachtige uitzicht over de tuinen/zwembaden.

Faciliteiten
Persoonlijk onthaal op de luchthaven en privétransfer voor gasten die een verblijfsarrangement incl. vervoer hebben geboekt. Bij aankomst krijgt u een welkomstcadeau. U heeft voorrang bij het schoonmaken van de suites, voorrang bij reserveringen voor Spa CINQ MONDES, Zwembad wordt gereserveerd voor gasten van de Suites, Champagne per flûte aan de bar en rond het zwembad(vanaf 18.00uur), personeel is speciaal in dienst voor de Suites. Verder krijgt u ook toiletproducten, regelmatig vers fruit, badjas en sloffen, ontbijtservice op de kamer inbegrepen, Turn-down service en Hotelservices.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Post Author: admin