The Marine Hermanus Hotel – Zuid-Afrika

The Marine Hermanus Hotel - Zuid-Afrika
The Marine Hermanus Hotel in Zuid-Afrika is een stijlvol hotel in koloniale stijl gelegen op een klif met spectaculair uitzicht over de oceaan en een rotskust. Het biedt eersteklas pracht en elegantie en een spectaculair zeezicht. Het indrukwekkende uitzicht strekt zich uit tot voorbij West-Capes Walker Bay. Het hotel heeft 43 kamers en suites die ieder uniek zijn ingericht en met hun eigen faciliteiten. Vanuit het hotel kunt u een wandeling maken over de klif waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de Hermanus baai. Met een beetje geluk kunt u walvissen zien zwemmen en als u een kamer heeft aan de goede kant hoeft u er niet eens uw bed voor uit.

Accommodatie
Het hotel beschikt over 43 klassiek ingerichte kamers en suites. Alle kamers hebben een ruime badkamer, telefoon, TV, radio, minibar en airconditioning. Enkele van de kamers hebben een balkon met schitterend uitzicht over de Hermanus Baai.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een spa. Aan het zwembad zijn ligbedjes verkrijgbaar om lekker te genieten van de zon. Het hotel heeft twee goede restaurants waarvan er één gespecialiseerd is in vis. In de Sun Lounge bar kunt u genieten van een lokale wijn met niets anders tussen u en de Zuidpool dan 5.000 kilometer oceaan. In de periode juli tot november kunt u met een boot de zee op om walvissen te observeren.

Kamer boeken?
Bij Booking.com kunt u direct een hotelkamer boeken. Bekijk nu de aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
The Marine Hermanus Hotel - Zuid-Afrika, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *