Villa Feltrinelli – Italië

Villa Feltrinelli - Italië
Villa Feltrinelli, gebouwd in 1892, is gelegen aan de westkust van het Gardameer en was ooit het vakantieverblijf van de Feltrinelli familie en een tijdelijke schuilplaats voor Mussolini. In 2001 werd het als luxe hotel geopend. Het exterieur van het gebouw is voorzien van een fraai gedecoreerde façade met grote ramen en kleine, kasteelachtige torentjes. De Villa is geschilderd in goud en terracotta kleuren en doet denken aan een Venetiaans paleis. De uitgestrekte tuin met citroen- en olijfbomen heeft een fraai zwembad dat aan het Gardameer grenst.

Accommodatie
Villa Feltrinelli heeft 21 mooie kamers en suites. Elke kamer en suite is individueel gedecoreerd en heeft uitzicht over het meer, de bergen of de tuin. De badkamers zijn een verademing met enorme baden en inloopdouches.

Faciliteiten
Alle kamers hebben een geluidssysteem zodat u door de gehele kamer kunt genieten van muziek. Acht stations bieden een selectie van jazz, klassieke muziek, opera en hedendaagse muziek. Televisies met LCD schermen zijn discreet geplaatst in elke kamer en hebben meer dan 100 zenders. Voor het avondeten kunt u kiezen tussen een romantisch diner aan het meer of een intiem diner bij de open haard. U kunt uiteraard op elk tijdstip van de dag en op iedere plek bediend worden: aan het meer, aan het zwembad, in de tuin, in de wijnkelder, waar u maar wilt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Villa Feltrinelli - Italië, 6.7 out of 10 based on 3 ratings

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *